28 Mart 2013 Perşembe

sörvayvır duygu ve fatma gül tüncay şanlının eski sevgilileri imiş


Eskisiyle Yenisi Aynı Adada

Fatmagül Fakı'yla birlikte olan Tuncay Şanlı'nın, 8 yıl önce Survivor'da yarışan Duygu'yla aşk yaşadığı ortaya çıktı.

urvivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında adı 'Yerli Adriana Lima'ya çıkan Fatmagül Fakı'nın sevgilisi Bursasporlu Tuncay Şanlı'nın, 8 yıl önce gönüllüler takımından Duygu Çetinkaya'yla da aşk yaşadığı ortaya çıktı.
FATMAGÜL YARIŞMANIN GÜZELİ
Acun Ilıcalı'nın büyük beğeniyle izlenen yarışması Survivor'da ünlüler ve gönüller takımlarından sonra bir de Tuncaylılar takımı çıktı! Milliyet'in haberine göre yarışmada gönüllüler takımında yer alan Fatmagül Fakı, Bursasporlu Tuncay Şanlı'nın sevgilisi olarak adını duyurdu. Güzelliğiyle dikkat çeken ve 'YerliAdriana Lima' denilen Fakı'nın gönüllüler adasındaki takım arkadaşı DuyguÇetinkaya'nın da 8 yıl önce Tuncay'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.
DUYGU FANATİK FENERBAHÇELİ
Survivor yarışmasının şu ana kadar en çok tepki çeken yarışmacısı olarak adından söz ettiren Duygu Çetinkaya'nın Tuncay Şanlı'yla 2005 yılındaFenerbahçe'de oynarken yakınlaştığı öğrenildi. Fanatik Fenerbahçe taraftarı olan Çetinkaya ile Tuncay kısa süre birlikte oldu. Ünlü futbolcunun o yıllarda kıskançlık nedeniyle Duygu Çetinkaya'nın Bodrum'da kaldığı oteli bastığı da iddia ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder